پرداخت سـریــــع نصب اپ وقف من
بازدید حجت الاسلام ربانی، نماینده ولی‌فقیه در وزارت جهاد کشاورزی

بازدید حجت الاسلام ربانی، نماینده ولی‌فقیه در وزارت جهاد کشاورزی

تاریخ ثبت: 25 شهریور 1405

حجت‌الاسلام والمسلمین ربانی، نماینده ولی‌فقیه در وزارت جهاد کشاورزی، با حضور در محل احداث مجتمع، از روند ساخت و پیشرفت این پروژه تربیتی و آموزشی بازدید کرد.

حجت‌الاسلام والمسلمین ربانی در جریان این بازدید، ضمن ابراز خرسندی از احداث این مجتمع بزرگ و جامع، برای همکاری و مساعدت در مسیر تکمیل پروژه اعلام آمادگی کرد.

در ادامه این دیدار، حجت‌الاسلام والمسلمین نظافت، ریاست مجتمع تربیتی آموزشی حضرت مهدی (عج)، ضمن تشریح ابعاد، اهداف و رویکردهای این پروژه در حاشیه شهر مشهد، بر اهمیت مشارکت خیرین در پیشبرد و تکمیل بخش‌های مختلف مجتمع تأکید کرد و کمک و مساعدت خیرین را در ساخت این مجموعه مؤثر دانست.

همچنین دکتر عبدالرضا حدادیان، مدیر بنیاد خیرین مجتمع تربیتی آموزشی حضرت مهدی (عج)، با اشاره به نقش نیروهای جهاد سازندگی در ساخت حرمین مطهر امامین عسکریین (علیهماالسلام) در سامرا، پیشنهاد کرد با شکل‌گیری پویشی مشابه، زمینه مشارکت نیروهای جهادگر و خیرین در ساخت مجتمع تربیتی آموزشی حضرت مهدی (عج) در مشهد فراهم شود.

وی بر ضرورت برداشتن گام‌های مؤثر و خیرخواهانه برای تکمیل این پروژه و بهره‌مندی هرچه بیشتر مردم از ظرفیت‌های فرهنگی، تربیتی و اجتماعی آن تأکید کرد.