دیدار با استاد سیدجعفر طباطبایی
آبان ۲۹, ۱۳۹۹گزارش پیشرفت ۲ _ بروزرسانی ۱۳۹۹/۱۰/۱۷
دی ۱۷, ۱۳۹۹
حضرت آیتالله سیدان:
کار شما هدایت است و چیزی به اندازه آن اهمیت ندارد
آیتالله سیدجعفر سیدان استاد درس خارج حوزه علمیه مشهد، در دیدار با حجتالاسلام نظافت گفت: اصل هدایتگری چیزی نیست که کوچک شمرده شود؛ مسئلهای به اندازه هدایت اهمیت ندارد. هدایت مهمترین شغل و کار انبیاست و الحمدلله شما هم در همین مسیر و بهویژه تربیت بر مبنای معارف اهل بیت موفق هستید. توفیقات شما زیاد و چشمگیر بوده و خدا انشاءالله بر آن بیفزاید.
ایشان ضمن آرزوی توفیق و اخلاص برای دستاندرکاران پروژه مجتمع تربیتی آموزشی حضرت مهدی عجلالله تعالی فرجه، این کار را بسیار مهم دانست. این استاد برجسته عقاید و تفسیر ضمن تمجید از جامعیت طرح مجتمع و در نظر گرفتن همه جوانب بر ضرورت توجه به تفریحات سالم در فعالیتهای دینی و فرهنگی تأکید کرد و افزود: باید درباره چنین مرکزی با این خصوصیات و روش و برنامه، اطلاعرسانی بشود تا افراد جذب بشوند.
آیتالله سیدان در پایان گفت: انشاءالله بتوانید مرکز کامل و ارزندهای برای جذب اقشار مختلف جوانان ایجاد کنید.
در ابتدای این دیدار، حجتالاسلام نظافت ضمن ارائه گزارشی از فعالیتهای مدارس علمیه حضرت مهدی عجلالله تعالی فرجه و مؤسسات وابسته و منشورات فرهنگی آن، طرح مجتمع تربیتی آموزشی حضرت مهدی(عج)، اولویتها و جوانب آن را تشریح کرد.